IDIOMES

04 de setembre 2021

CAMPEONATOS LUCHA PLAYA 2021

La Lluita Platja tornà el dissabte 26 de juny de 2021, i amb més força que mai, a la platja del Port Sagunt amb la disputa de l'IX Torneig Popular de Lluita Platja i del VIII Campionat de la Comunitat Valenciana, organitzat pel Club de Lluita Camp de Morvedre. 

Es baté el rècord de participació amb gairebé el centenar de participants. Els presents, banyistes, turistes i aficionats a l'esport, que es s’acostaren a la zona de lluita, donant ànims als participants, compliren les mesures de seguretat. Com a novetat, els tornejos es retransmeteren en directe i han quedat gravats al canal de youtube de la Federació de Lluites Olímpiques de la Comunitat Valenciana. Èxit a nivell participatiu i organitzatiu.

A nivell esportiu, el Club de Lluita Camp de Morvedre es proclamà campió per equips, sent segon el Club de Lucha Quart de Poblet, i tercer el Club Deportivo Ares. 

Volem agrair el suport en l'organització de l'esdeveniment a l'Ajuntament de Sagunt, i en especial al senyor Alcalde En Darío Moreno i al regidor d'esports En Javier Timó que estigueren presents en la competició.

Text escrit per Pablo Perales.